expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Klik!

Friday, December 10, 2010

dating2 ( tes power canon 550d dia)

lama suda enggak update ini blog.. huu..mklum la. bzzz ckit...tp berbaloi.. 1 tumb's up owg kata...=) hehehe....
ok...kli ni nk tulis psal kuar dating ngn owg tersyg baru2 ni.. spe lagi klu bkn.. ehem2.. haha



                                       ni la dia ehem2 tu (muka smbong abis) =p

..b4 dia dtg kL, dia g jenjalan ngn rakan2 unimap dia lu..rombongan pas bis xm kta nya. 4hb dia abis xm.. jln g lawat2 usm, ump n g cameron...pic2 tu suma.. 4sure dia kn uplnd dlm blog dia sdnri.. so..tnggu je la klu sape2 nk tgk... =) 8hb mlm dia smpai kL.. n aku g ambik dia kat sunway pyramid... sib bek dkt ngn uma, klu jauh.. garu2 gak kepala nk g ambik. heheheh... k..destinasi memula pas ambik dia kat subang..trus shot taipan tok mkn mlm...mkn kat patio cafe.. mkn nsi goreng..n bnda ni...sdap gak la..

                                                 
pastu blik tido.. ohH..time kat kL ni..dia tido uma aku la..kat subang. family aku sporting je kn~ hehe...
the next day nya..pepagi tu kitowg g sunway pyramid..g tgk wayang citer narnia. best jgk la klu tok sape y layan cite ni dri 1st series dia... bis je cite..smpat gak snap2 pic ckit..tp time tu xde mood ckit so pic pun xbyk ler..



pastu kiowg g mkn mcd plk.. nk g mkn mcD ni pun sbb owg tu mngidam sesangat.. kata nya kat perlis xde... lama da tingin..haha...so..layankn aje la.. best gak skali skala mkn mcD... knyang!! mkn kat mcD ss 15 drive thru..pas mkn.. ktiowg shot kL plak.. destinasi.. bukit bintang.. bik2 gmbar kat pavillion...kat ctu cntik sbb nk smbut Xmas kn bulan ni... ni la antara pic nya.. byk kot....seyes byk.. tp nk uplnd ckit jea..



                                              ni la stu2 nya pic berdua..haha

                                   nmpk cm kat tmn.. pdahal dlm mall jea.









                                                      rabbit in wonderland??




                                                          slim shaddy~ ahakz!

                                                    muahhhx!! (tok aku jeea) ;p

pas da puas dok snap2 kat area bB ni.. perut pun mula mengade ngade mengeluarkn bnyi..mau x nya! 3jam lebih kot dok jenjalan bik pic.. hahaha...so..destinasi strusnya... blik ke subang jaya. si ehem2 ni tbe2 mngidam plak nk mkn steambot..kuah2 la pe.. haha..merepek je perut dia tu... tp xpe..sayang nya psal..layan kn aje.. ihihih... tmpat mkn mlm tu, kat kdai mkn err...lupe nma da. tp kat sblah pyramid la...restoran khas utk peminat steambot.. makanan dia mmg A+ +! mkn ala bufey.. sekepala RM22.. byar..n leh mkn smpai muntah.. haha.. sgala bpak makanan laut ada. nasi..ayam..udang..ketam..fishcake..sosej..fishball..sgalnya jnis ball ada..coklat..aiskrim..air..buah buahan.. adoi..nk taip mmg penat la.. pendek kta.. mmg berbaloi mkn ctu ngn harga rm 22!! =) haha...





nmpk skit kn dia mkn..hakikatnya..hahahaha...


da melantak cm owg giler kat kdai tu.. jam pun da pkul 12 mlm..maka nya..kena la blik uma kn...blik2 trus tido ngn kepenatan... (tido asing la!! ) haha... camtu la berlalu nya ari aku smalm y sgt2 best! dpt date ngn cik ehem2...!!! hehe...

dan... pagi ni..pepagi lagi kna bgun awl nk kena anta dia g putra nk blik qlate. ikut kn ati..malas nk anta dia blik.. sbb... xpuas g nk date ngn dia..rindu!! n + mls nk bgun pgi gak. ;p hehehe... tpi still kna anta dia..kng klu x..bleh la aku kena kejar ngn ayah dia bersama parang di tangan. hahahah... gurau jea.. ;) 

ni ngh aku taip en3 ni..smbil msg2 ngn dia...tmn kan dia atas bus.. =)
anyway....tu je aku nk share dlm ni...ppepun...,thx sayang sbb dtg kL jmpe.. syg sukeeeee sgt!! hee.. muahhx!! hope dia slamat smpai uma... amin.

chaouw!!

3 comments:

  1. wah3...cun hbis r..
    alg xhupdate blog lg..
    so taram komen kt c ni luu...

    ReplyDelete
  2. haha..k,thx.↲Tenet uma dia xda..myb t pas blik unimap la bru dia wat..

    ReplyDelete
  3. wehhhuuu
    kelakar la cyg
    best pun ye
    hehehe :)
    thanks wat entry ni.hihi

    love u!

    ReplyDelete